Beekie Original

Voor origineel en hip maatwerk

Algemene voorwaarden


Algemene voorwaarden

Bestellen:

Nadat u de bestelling heeft geplaatst, krijgt u, op werkdagen, binnen 24 uur een bevestigingsmail met daarin het totaal bedrag inclusief verzendkosten.
– Bestellingen kunnen door Beekie Original zonder opgaaf van redenen, worden geweigerd of geannuleerd.
– Bestellingen worden op volgorde van ontvangen betaling afgehandeld.

Prijzen:
Alle prijzen genoemd in de webwinkel zijn incl. 21% BTW en excl. verzendkosten.

Betaling:
In de mail die u ontvangt na het plaatsen van uw bestelling staan de betalingsgegevens inclusief de verzendkosten samen met de betalingsgegevens die nodig zijn om de betaling te doen. Ik verzoek u om er zorg voor te dragen dat het eindbedrag binnen 8 dagen, na bevestiging van het totaal bedrag, op de rekening van Beekie Original staat, tenzij anders overeengekomen.
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling in behandeling genomen.

Annuleren:
Een bestelling kan om welke reden dan ook, via e-mail, binnen 24 uur na bevestiging geannuleerd worden onder vermelding van het bestelnummer. Hierna is de koop gesloten en wordt betaling verwacht.

Verzenden:
Brievenbuspost: Euro 3,65
Pakketpost: Euro 6,95

Het door u bestelde pakje wordt verzonden via Post.nl. Uiteraard hoop ik dat een pakketje nooit verloren gaat of beschadigd raakt bij de post. Helaas kan ik er niet verantwoordelijk voor zijn. Wel is het mogelijk, om tegen extra betaling, uw pakket te laten verzekeren. U kunt dit vermelden als u de bestelling plaatst.

Er wordt 5 dagen per week verzonden. Met uitzondering van de zondagen en feestdagen.
Het streven is om, uw bestelling binnen 5 – 7 werkdagen te versturen, afhankelijk van het soort product en de hoeveelheid producten. Over het algemeen kunt u voor de kleinere producten op een kortere levertijd rekenen. Natuurlijk kunt u altijd per mail informeren naar de levertijd op dat moment.

Als uw bestelling wordt verstuurd ontvangt u hiervan altijd een mailtje.

Ruilen / Retour zenden:
Voor het ruilen of retour zenden van uw aankoop dient u binnen 3 dagen na ontvangst contact op te nemen met Beekie Original. Na goedkeuring voor het retour zenden dient de aankoop binnen 7 werkdagen bij ons terug te zijn. Kosten voor retour zenden zijn altijd voor rekening van de koper. Na bevestiging van Beekie Original kan het artikel retour gestuurd worden (uiteraard goed verpakt en voldoende gefrankeerd!!) Uw aankoopbedrag wordt dan z.s.m. teruggestort op uw rekening. Onvoldoende gefrankeerde zendingen en Rembours zendingen worden NIET geaccepteerd en komen dus retour afzender. Vanzelfsprekend zijn retour gestuurde artikelen ongebruikt en in ongeschonden staat.

LET OP: Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geruild.

Klachten/vragen:
Met klachten en of vragen kunt u zich ten alle tijden, via e-mail, melden bij Beekie Original, info@beekieoriginal.nl.

Disclaimer:
Alles waarin deze Voorwaarden niet voorzien zijn ter beoordeling aan de eigenaar van Beekie Original.

Wij kunnen helaas niet instaan voor kleurafwijkingen van de door uw bestelde artikelen.
U moet er rekening mee houden dat door o.a. de instelling en de beeldkwaliteit van uw monitor niet exact de juiste kleur bij u op het beeldscherm verschijnt. Mocht u vragen hebben, mail ons gerust.

Niets van deze site mag zonder toestemming van Beekie Original worden gekopieerd.

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Terug naar de hoofdpagina.